around_everything

Alla inlägg den 13 maj 2011

Av Sandra - 13 maj 2011 17:20

Nu har jag sökt till 5 nya sommarjobb som jag hittade på Arbetsförmedlingens hemsida. 3 av de 5 är samma jobb men på olika orter, det är Merchandising. Tror det är om att man ska åka till olika affärer och ta upp t.ex dricker på hyllorna och se så det inte fattas något.

 

Ett av de andra jobben utöver de 3 är att jag ska jobba på Abba Seafood som Produktion- och logistikplanerare: Du kommer att arbeta med produktionslogistik för företagets räkproduktion. Detta innebär att du planerar produktionen av färska räkor, övriga skaldjur samt till viss del handskalade räkor. Planeringen är beroende av råvarutillgång, lager och försäljning och du har många olika kontakter exempelvis med båtar och landningshamnar,

underleverantörer i både Sverige och utomlands samt interna kontakter. Du kommer också att planera transporter av råvaror och färdigvaror från underleverantör i Göteborg.

 

Det sista jobbet som jag sökte var hos FERM & OLSSON BROFJORDEN AKTIEBOLAG. Där får jag arbeta med bland annat Kassarapportering, Hantering av ingående fakturor, Kontering/Fakturering, In- och utgående posthantering, Export- och farledsdeklarationer, Valutabeställningar, Kostnadsförslag för fartygsanlöp, Inköp och Datorunderhåll.

 

Det blir nog roligt vilket jobb jag hamnar på men jag hoppas på hos Ferm och Olsson, lite mer intressantare och kan ha mer nytta av det senare i livet.

 

 

Presentation


Jag är en student på 22 år som pluggar till ekonom. Jag har tänkt att blogga om allt möjligt som kommer fram i mina tankar.

Omröstning

Har du kommenterat något blogginlägg?
 Ja, varje gång oftast
 Ja, någon enstaka gång
 Nej, aldrig

Translate

Fråga mig

2 besvarade frågor

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggar

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13 14 15
16 17
18
19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Besökare

¤ tips ¤

Twingly BlogRank Blogg listad på Bloggtoppen.se

Väder

klart.se

RSS

Fråga


Ovido - Quiz & Flashcards