around_everything

Alla inlägg under maj 2011

Av Sandra - 16 maj 2011 00:20

Väldigt synd att inte Sverige vann detta året, var ju så nära. Blev en tredje plats. Jag såg inte hela tiden, bara när dem delade ut poängen. Men jag såg ganska så mycket av semifinal 2 och där var det Estland och Lettland som jag tyckte var bra utöver vårt eget bidrag. Men bäst var Lettland med Angel in Disguise, den är skön.

 

 

 

 

 

Av Sandra - 15 maj 2011 22:09

Av Sandra - 15 maj 2011 19:36

Igår blev det inte så nyttig mat direkt. Åt pizza och hamburgare under samma dag. Så idag köpte jag sallads-tillbehör så jag kunde göra lite nyttig mat idag. Blev en sallad med ruccola, fetaost, oliver, paprika, gurka, avokado, solroskärnor och pestodressing, till det drack jag vatten.

 

Tänkte jag skulle se på filmen Australia nu. Köpte den förrut idag på Maxi, har inte sätt den tidigare. Tänkte mig en Disney film, länge sedan man såg en men hittade ingen bra i affären. Så Australia handlar om den brittiska aristokraten Sarah Ashley (Nicole Kidman) som reser till denna avlägsna kontinent med hopp om att rädda sin enda tillgång - en boskapsranch i samma storlek som Belgien. Men denna svindlande resa tillsammans med ranchens förman (Hugh Jackman visar sig vara ett större äventyr än de någonsin kunnat förutse.

 

Ska se på den filmen tills kvart-tio i tio då Big Brother går - då man får reda på vem som blir utröstad den här gången. Jag hoppas på att Madde eller Gurkan åker. Alla tycker om Gurkan men han har börjat bli lite tråkig nu, irriterande.

 

Tänkte jag skulle blanda lite dipp och käka lite chips till tv-tittandet. Inte så nyttigt längre då men det får gå. Får hoppas det är bra väder imorgon så jag kan gå en promenad. Denna veckan går jag bara i skolan 1 dag, på onsdag. Det är gött!

 

Klockan 20.00 börjar matchen mellan Sverige och Finland i ishockey. Men jag är inte intresserad av den sporten men alla andra sporter utom bandy då som typ e samma som ishockey kan jag se på, roligare. Ett annat tips att se på tvn är på TV5, där går Fenomen klockan 20.00 Roligt och intressant att se på.

 

  

Av Sandra - 14 maj 2011 13:02

Igår var vi på "bilträff". Olika bilar som samlades bakom Överby. Fanns flera snygga bilar, Mitsubishi, Corvette, Mustang och Nissan. Var där på parkeringen och tittade på allt i någon timma och sedan åkte alla till ett annat ställe och några bilar racade mot varandra. 

 

     

Av Sandra - 13 maj 2011 17:20

Nu har jag sökt till 5 nya sommarjobb som jag hittade på Arbetsförmedlingens hemsida. 3 av de 5 är samma jobb men på olika orter, det är Merchandising. Tror det är om att man ska åka till olika affärer och ta upp t.ex dricker på hyllorna och se så det inte fattas något.

 

Ett av de andra jobben utöver de 3 är att jag ska jobba på Abba Seafood som Produktion- och logistikplanerare: Du kommer att arbeta med produktionslogistik för företagets räkproduktion. Detta innebär att du planerar produktionen av färska räkor, övriga skaldjur samt till viss del handskalade räkor. Planeringen är beroende av råvarutillgång, lager och försäljning och du har många olika kontakter exempelvis med båtar och landningshamnar,

underleverantörer i både Sverige och utomlands samt interna kontakter. Du kommer också att planera transporter av råvaror och färdigvaror från underleverantör i Göteborg.

 

Det sista jobbet som jag sökte var hos FERM & OLSSON BROFJORDEN AKTIEBOLAG. Där får jag arbeta med bland annat Kassarapportering, Hantering av ingående fakturor, Kontering/Fakturering, In- och utgående posthantering, Export- och farledsdeklarationer, Valutabeställningar, Kostnadsförslag för fartygsanlöp, Inköp och Datorunderhåll.

 

Det blir nog roligt vilket jobb jag hamnar på men jag hoppas på hos Ferm och Olsson, lite mer intressantare och kan ha mer nytta av det senare i livet.

 

 

Av Sandra - 12 maj 2011 16:30

Idag har jag bakat både vanilj- och kanelbullar. Gjorde en sats men man delar ju på degen i två så då kunde jag göra båda sorterna. Det blev precis 20 stycken av varje. Man kan ha antingen pärlsocker, mandel flarn eller kokosflingor som dekoration på bullarna, det blev pärlsocker den här gången.


Jag har bilder på bullar på den externa hårddisken men orkar inte koppla den nu så det får bli ett hittat kort om jag nu hittar ett bra :)

 

Jag är ledig hela den här veckan från skolan så just nu är jag hos mina föräldrar men ikväll ska jag åka till min pojkvän och vara med honom några dagar och sedan åka till min lägenhet. Har nästa lektion på onsdag. Men ska plugga i lägenheten innan också så.


   

Av Sandra - 11 maj 2011 17:15

Idag har jag inte gjort så mycket, är hos mina föräldrar. Har kollat i Myresjököks katalog som pappa har hämtat på HjalmarOlsson för pappa har tänkt att bygga om köket någon gång. Så jag satt med den katalogen och bestämde vilken stil det skulle vara. Den som jag tyckte mest om var Hanö vit men med andra handtag.

 

Syrran kom hit med Emilia. För syrran behövde jobba hemifrån någon timma. Så vi satt på altanen och lekte. Sen åkte vi, jag, syrran, Emilia och mamma till Skärhamn till Bryggan, en restaurang. Dem har lunch buffé, olika sallader och tre olika sorters huvudrätter. Idag var det någon slags lever, kokt lax med gräslökshollandeisås och taco creps. Vi tog laxen och taco crepsen. Det var gott, lite annorlunda med sådan taco creps.

 

Efter det åkte vi en snabbis till Team Sportia där jag köpte ett par halv långa jeans av märket Stuf. Fick dem för hälften av priset för mamma hade tydligen rabatt på Team Sportia kortet.

 

    

Av Sandra - 10 maj 2011 19:30

Idag har jag varit och klippt mig. Klippte det som var slitet och gjorde ljusa slingor. Jag tog ett kort innan och ett efter, men det är svårt att få det på bild hur det verkligen ser ut. Men det är en vink för er iallafall om hur det ser ut. Jag brukar göra slingor i håret inför sommaren, håret blir lite mer fräschare då, passar bättre till sommaren.


 

     

Presentation


Jag är en student på 22 år som pluggar till ekonom. Jag har tänkt att blogga om allt möjligt som kommer fram i mina tankar.

Omröstning

Har du kommenterat något blogginlägg?
 Ja, varje gång oftast
 Ja, någon enstaka gång
 Nej, aldrig

Translate

Fråga mig

2 besvarade frågor

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggar

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13 14 15
16 17
18
19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Besökare

¤ tips ¤

Twingly BlogRank Blogg listad på Bloggtoppen.se

Väder

klart.se

RSS

Fråga


Ovido - Quiz & Flashcards