around_everything

Alla inlägg under april 2011

Av Sandra - 12 april 2011 07:31

Gick upp vid halv sju idag för att jag skulle duscha innan jag gick till skolan. Jag skulle ha duschat igår men hann inte, så jag gjorde det idag istället. Börjar skolan vid 8 så tänkte även att jag skulle bli piggare av att duscha på morgonen men det var enna tvärtom. Blev mer slöare och irriterad i ögonen eftersom jag satte i linserna innan jag gick in i duschen.

 

 

Av Sandra - 11 april 2011 21:36

Har sökt sommarjobb hos Systembolaget på tre olika ställen. Jag har även sökt på andra ställen också som inte är Systembolaget. Jag hoppas jag får jobbet hos Systembolaget. Det skulle varit kul, intressant jobb. Gå runt och sälja vin och sprit. Då kommer jag förhoppningsvis lära mig mer om vad som är gott och inte är gott. Vad man ska rekommendera och inte rekommendera. Skickade in ansökan några veckor sedan och igår gick ansökningstiden ut tror jag.

 

För jag fick på mejlen att jag skulle fylla i Hur jag var i vissa situation eller vad man kan säga. Det var tre saker 1. Jag vill att andra ska se mig som vänlig 2. Om jag skulle varit framgångsrik så ska det synas 3. Jag kan hantera svåra situationer bättre än andra. Så fick man välja ut 6 poäng totalt på dem tre...lite krångligt, att vara sanningsenlig. Sedan var det ett till test där det var räknetal. Det kom upp X+X=7 så fick man välja 1-9 och sätta in istället för x:et. Och man fick använda siffran 1 t.ex bara en gång. Det här testet gick på tid, 5 minuter på 12 uppgifter tror jag. Jag hann inte klart med alla men det stod att det inte ofta hände så förhoppningsvis så gjorde jag bra ifrån mig.   


 

Av Sandra - 10 april 2011 19:55

Hittade den här snygga tavlan när jag tittade runt efter en tavla gjord av Emanuel (Fredriksson), han gör marina tavlor. Men så då hittade jag denna tavlan av Bill Philip. Hittas på IKEA för 599 kr.   

Av Sandra - 10 april 2011 14:42

Nu är våren äntligen här! Men jag har ingen balkong till min studentlägenhet :( det är väldigt synd. Om jag hade det skulle jag fått mycket mer energi till att plugga. Det märker jag när jag har öppet fönstret. Andas frisk luft.


Jag har ju en gräsmatta/berg nedanför lägenheten men då ska man gå ner och ta med sig en filt. Åså är gräset säkert blött, solen går i moln så blir dte kallt. Det ska vara enkelt, kunna sitta på balkongen på en stol med ett bord. Mycket bekvämare och om solen går i moln kan man bara gå in. Det är lite jobbigt att gå in när det blir kallt om man sitter på gräsmattan, då måste man ju enna ta med sig allt när man går. Man kan ju inte lita på att sakerna kommer vara kvar när man kommer tillbaka.

 

Skulle varit ännu bättre om man hade den utsikten som på bilden. MM paradiset! Såg precis på tv Plastikturisterna i Thailand, och blev rörd när jag såg att dem gick på stranden i Phuket. Kände igen mig och saknade livet där.  


 

Av Sandra - 7 april 2011 17:37

Idag har jag storhandlat. Det blev bland annat 3 par skor, se bilden. De är av märkena Graceland och Duffy. Det gäller att hitta rätt plats att köpa skor för de här tre skorna kostade under 800 kr, och ett par skor i en annan affär kan ju kosta mer än 800 kr, åh då får man ju bara ett par skor. Jag handlade på Skopunkten och Deichmann. Förrut har jag bara gått förbi Deichmann affären för det har sätt ut som det är en "budget" affär, bara billigt och för äldre personer men så fick jag hem ett reklamblad från dem och där visades flera snygga skor. Och nu när jag gick in i affären hittade flera par skor som såg snygga ut. Åh nu skiner solen så det är bra, då kan jag nog ha streetskorna sedan idag.


 

Av Sandra - 7 april 2011 10:13

Har våren kommit till Sverige ännu eller kommer den bara och vänder hela tiden? När har den tänkt att stanna här någon månad? För just nu är det mulet å blåser som bara den. Var ute och gick i helgen, även då mulet men fick ändå som tur var några kort på blåsipporna som kommit fram ur deras dvala.

 

Vaknade imorse med int i halsen så sitter nu med en kopp té, vill inte bli sjuk bara på grund av vädret. Man tror att det ska vara varmt ute så då tar man för lite kläder på sig och sedan visar det sig att man blivit sjuk :(

 

Jag vill kunna börja med sommarskor, tänkte jag skulle åka och handla strax lite nya skor bland annat.

 

 

Av Sandra - 6 april 2011 23:22


Den här låten är så bra! Se även på www.mradio.se för att hitta lättare din favorit radiokanal.


Presentation


Jag är en student på 22 år som pluggar till ekonom. Jag har tänkt att blogga om allt möjligt som kommer fram i mina tankar.

Omröstning

Har du kommenterat något blogginlägg?
 Ja, varje gång oftast
 Ja, någon enstaka gång
 Nej, aldrig

Translate

Fråga mig

2 besvarade frågor

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7
8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2011 >>>

Besökare

¤ tips ¤

Twingly BlogRank Blogg listad på Bloggtoppen.se

Väder

klart.se

RSS

Fråga


Ovido - Quiz & Flashcards